Activitats extraescolars per a infants de P3 a P5

Expressió corporal mitjançant la dansa

L’expressió corporal és una tècnica o disciplina que desenvolupa la capacitat d’entendre el propi cos, interpretar-lo, per poder relacionar-se amb els altres. Amb la dansa, tot expressant mitjançant moviments del cos al ritme de la música, treballarem cinc elements fonamentals: el ritme, l’expressió corporal, el moviment, l’espai i el color. A més, treballarem també la capacitat d’observació, la comunicació, la imatge i l’esquema corporal.

Dirigit a: P3, P4, P5
Horari: dilluns, de 16.50 a 17.50h
Preu: 20€/mes

Sensibilització musical

El cos i la pròpia veu són els instruments que tenim més a mà. Als infants, la música els desperta i els enganxa de manera espontània: picar, cantar, escoltar, ballar… Treballarem el coneixement de la nostra veu a través de la melodia, experimentant amb els diferents sons i les diferents tessitures que podem emetre; el coneixement del nostre propi cos a través del ritme (caminant, picant, buscant diferents maneres de picar i de sentir), i el coneixement de la nostra cultura, la nostra llengua a través del repertori tradicional i popular, així com d’altres llengües i altres cultures del món.

Dirigit a: P3, P4, P5
Horari: dimarts, de 16.50 a 17.50h
Preu: 20€/mes

Multiesports

Treballarem tots els tipus d’esports per tal d’adquirir una gran riquesa de domini dels patrons motors. L’objectiu és que, quan l’infant esculli el seu esport definitiu, aquest primer aprenentatge li serveixi de base.

Dirigit a: P4 i P5
Horari: dimarts, de 16.50 a 17.50h
Preu: 20€/mes

Play english

Sessions amenes, entretingudes i divertides per entrar en contacte amb l’anglès. Treballarem a partir de cançons, jocs dinàmics, tallers de manualitats i activitats de tot tipus, parlant sempre només en anglès. Es tracta de crear un context d’immersió total en l’idioma. Aquesta serà la base que permetrà als infants començar a dominar la llengua amb relativa facilitat.

Dirigit a: P4, P5

Horari: dimecres, de 16.50 a 17.50h

Preu: 24€/mes

 

Teatre

Fem teatre des d’una vessant lúdica, amb el joc com a contingut principal. D’aquesta manera facilitem un entorn favorable per a l’aprenentatge i predisposem i motivem activament als nens i nenes. L’objectiu no és formar actors o actrius, sinó despertar el plaer per a la creativitat i la expressió, aconseguint que els infants s’alliberin de prejudicis o timideses.

Dirigit a: P4, P5
Horari: dijous, de 16.30 a 18h
Preu: 20€/mes