Activitats extraescolars per a infants de 1r a 6è

INFORMÀTICA I AUDIOVISUAL

L’objectiu principal és apropar l’ordinador als infants com a eina d’aprenentatge, de recerca d’informació i d’entrenament. Desenvolupar les destreses tecnològiques necessàries: ratolí, carpetes, dibuixos, correu, etc. Tot adaptat a cada grup d’edat.

Dirigit a: 1r, 2n, 3r, 4t, 5è, 6è
Horari: dijous, de 16.50 a 17:50h
Preu: 20€/mes

 

FIL I AGULLA

Això que diuen que la costura és cosa de nenes s’ha acabat! Ensenyarem a fer activitats divertides amb fil, agulla, botons i dibuixos. Cosir desenvolupa la concentració, la motricitat fina, la coordinació, relaxa i ajuda a augmentar l’autoestima… i qui sap, potser a final de curs ens fem uns vestits ben bonics!

Dirigit a: 1r, 2n, 3r, 4t, 5è, 6è
Horari: dimecres, de 16.50 a 17:50h
Preu: 24€/mes

 

ROBOTIX

Robotica educativa per a infants i joves, utilitzant la metodologia de lego education. L’entorn social i laboral en el que s’integraran els joves del segle XXI requereix persones actives, flexibles, creatives i orientades al treball en equip, capaces d’aportar solucions innovadores als reptes de futur. ROBOTIX Penedès potencia aquestes noves habilitats i competències mitjançant un model pedagògic consolidat i contrastat, ideat per Lego Education, que ja es fa servir en països líders en educació com EUA, Finlàndia, Suècia, Corea o Japó.

Dirigit a: 1r, 2n, 3r, 4t, 5è, 6è
Horari: dijous, de 16.30 a 18h
Preu: 38€/mes

Play english

Treballarem les habilitats orals (comprensió i expressió oral) i ens adaptem a les necessitats, gustos i preferències dels participants. Per tal que no minvi la seva motivació i el seu aprenentatge, ens adaptem a les diferents etapes de l’evolució de la llengua, essent sempre fidels a la nostra premissa d’immersió lingüística (classes 100% en anglès).

Dirigit a: 1r, 2n i 3r
Horari: dilluns, de 16.50 a 17.50h
Preu: 24€/mes

Futbol

L’objectiu principal és promoure aquest esport com a activitat saludable i divertida, respectant els valors de la cooperació i el joc en equip. Els infants desenvoluparan un comportament cooperatiu, tant a dins com a fora del camp de joc, fomentant el respecte cap a la resta de companys, a més d’adquirir un major domini tècnic i tàctic de joc. Els grups de 3r a 6è podran participar a la lliga JESPE, competint amb escoles de la vila i la comarca.

Dirigit a: 1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è
Horari: dilluns (1r i 2n) i dimecres (3r a 6è), de 16.30 a 18h
Preu: 24€/mes

Dibuix

L’activitat va enfocada a treballar la creativitat i imaginació de l’infant i a potenciar la seva manera de dibuixar i expressar-se mitjançant els elements plàstics. A través de diferents activitats i tècniques es donen eines per potenciar el seu propi dibuix, la seva manera d’expressar-se. No s’ensenyarà a dibuixar de manera realista, sinó que aprendrem a mirar, observar i descobrir el nostre entorn i a nosaltres mateixos. També es realitzaran activitats manuals de creació, sempre amb la finalitat de potenciar la creativitat i la inventiva de cada participant.

Dirigit a: 1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è
Horari: dilluns, de 16.30 a 18h
Preu: 24€/mes

Multiesports

Treballarem tots els tipus d’esports per tal d’adquirir una gran riquesa de domini dels patrons motors. L’objectiu és que, quan l’infant esculli el seu esport definitiu, aquest primer aprenentatge li serveixi de base.

Dirigit a: 1r i 2n
Horari: dimarts, de 16.50 a 17.50h
Preu: 20€/mes

Chif Chof Chef

Aprendrem a fer receptes divertides i adaptades a cada edat i sobretot saludables. Calcularen ingredients i quantitats, buscarem estris… i és que a la cuina no només hi cuinem sinó que hi fem pedagogia. Bon profit!

Dirigit a: 1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è
Horari: dimarts, de 16.50 a 17.50h
Preu: 24€/mes

Dancefusion

Farem coreografies pensades i estructurades segons l’evolució psicomotriu de cada edat. Aprendrem coreografies amb diferents estils de música i ritme.

Dirigit a: 1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è
Horari: dijous, de 16.50 a 17.50h
Preu: 20€/mes

Bàsquet

L’objectiu de l’activitat es incloure la pràctica del bàsquet a la vida rutinària com a una activitat necessària, divertida, educativa i saludable, a l’hora que es treballen valors com el respecte, la col·laboració, l’esforç, la disciplina, la cooperació i el joc net. Els grups de 3r a 6è podran participar a la lliga JESPE, competint amb escoles de la vila i la comarca.

Dirigit a: 1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è
Horari: dijous, de 16.30 a 18h (dividits en dos grups, de 1r a 2n i de 3r a 6è)
Preu: 24€/mes

Escacs

Entre d’altres valors, la pràctica dels escacs potencia la memòria dels infants i la seva capacitat de concentració. A més, els ajuda a tenir una millor capacitat d’elecció entre diferents possibilitats en un moment determinat (l’anomenat ‘pla de joc’) i enforteix el pensament lògic i racional. Els participants d’aquesta activitat podran participar al torneig d’escacs escolar de la comarca.

Dirigit a: 1r, 2n, 3r, 4t, 5è, 6è
Horari: divendres, de 12.40 a 13.40h
Preu: 20€/mes