Extraescolars

L’AMPA proposa cada any un programa d’activitats extraescolars que inclou activitats noves i de qualitat, atractives, que complementen l’ensenyament lectiu. Aquestes propostes sorgeixen d’una enquesta a les famílies sobre les preferències i interessos en aquest àmbit.

A continuació us oferim l’oferta d’activitats extraescolars per aquest curs 2020-2021:

Funcionament i normativa

– Les activitats extraescolars es fan de dilluns a divendres, en horari de migdia i de tarda (a partir de les 16,30h).

– Totes les extraescolars tenen lloc a les instal·lacions de l’escola.

– El pagament de les activitats extraescolars es fa per domiciliació bancària de manera menusal. El preu de les activitats inclou l’assegurança general. Les famílies sòcies de l’AMPA tenen un descompte en el preu de les activitats.

– Les places són limitades. Hi ha dos períodes d’inscripció a l’any (que s’anuncien degudament). Un cop finalitzat el període d’inscripcions es revisen totes les peticions. Si en algun cas les inscripcions superen les places disponibles,  es fa un sorteig entre totes les sol·licituds. I en cas que quedin places lliures es pot inscriure a l’infant en qualsevol moment. Per formalitzar la inscripció cal entregar al despatx de l’AMPA el formulari que us podeu descarregar aquí.

– La realització de cada activitat està sotmesa a un mínim d’inscripcions. En cas de no tenir un mínim d’inscrits, l’organització es reserva el dret d’anul·lar-la.

– Els i les participants a les extraescolars aniran directament a l’activitat quan finalitzin les classes acompanyats del seu monitor/a i no sortiran del centre. La sortida es farà per la porta principal.

– No s’acceptarà a cap infant en una activitat extraescolar si no ha estat degudament autoritzat a assistir-hi.

El coordinador de les activitats extraescolars és l’Ernesto Ginebra.
Horari d’atenció a les famílies: cal demanar cita prèvia.
Telèfon: 93 890 43 63
Correu electrònic: activitats@ampabalta.cat