Cros 2019

Famílies, arriba la XXVIII edició del Cros Escolar Baltà i Elias! Enguany tindrà lloc el primer diumenge d’abril, el dia 7. Us hi esperem!

Organitza
Col·laboradors

Als nens i nenes participants que siguin alumnes del Baltà els donarem els dorsals classe per classe i hauran d’escriure-hi el seu nom, cognoms i any de naixement. El dorsal l’hauran de portar el dia de la cursa i les agulles imperdibles es podran recollir el mateix dia al punt d’inscripcions situat al menjador de l’escola.

Els i les participants que vinguin de fora del Baltà es podran inscriure i recollir el dorsal el mateix dia de la cursa al menjador de l’escola. Cal que els atletes s’inscriguin, com a molt tard, mitja hora abans de la seva competició. (Consulteu els horaris per cada categoria més avall)

En el cas dels adults que vulguin participar a la cursa popular, cal que omplin aquesta butlleta i la facin arribar a l’AMPA abans del dia 2 d’abril. Ens la podeu fer arribar per correu electrònic a l’adreça activitats@ampabalta.cat o bé imprimir-la i portar-la al despatx o deixar-la a la bústia.

Clica sobre els enllaços per veure el croquis de cada circuït:

100m, categoria Baldufes
200m, categoria Mainada
500m, categoria Promoció
1000m, categoria Benjamí i Cursa Popular
1500m, categoria Aleví i Infantil Femení
2000m, categoria Infantil Masculí

Seguint amb la tradició inaugurada l’any passat, els trofeus son obra de la Fundació l’Espiga. I són espectaculars!

Rebran trofeus els tres primers classificats o classificades de cada cursa, excepte en el cas de les baldufes.
També rebrà trofeu, el primer o primera classificada del Baltà, en cas que no estigui ja entre els tres primers.
Hi haurà medalles per a tots els participants.

I, entre els participants de la Cursa Popular no competitiva, sortejarem un premi gentilesa de Carmenfit Terapèutic.

Per a les mares, els pares, les tietes, els oncles i qualsevol adult amb ganes de passar-ho bé, hem pensat una Cursa Popular no competitiva d’1km. Serà una cursa elegant, on els i les participants hauran de córrer amb corbata, corbatí o mocador al coll.

La motivació: entre els i les participants, sortejarem un premi gentilesa de Carmenfit Terapèutic!

Per a apuntar-s’hi, cal omplir aquesta butlleta i fer-la arribar a l’AMPA abans del dia 2 d’abril. Ens la podeu fer arribar per correu electrònic a l’adreça activitats@ampabalta.cat o bé imprimir-la i portar-la al despatx o deixar-la a la bústia.

1) La competició començarà a les 10.40h del matí.

2) Les possibles reclamacions seran presentades per escrit. S’adreçaran al jutge- àrbitre de la prova dins els 30 minuts després d’haver-se fet pública la classificació.

3) Les condicions climatològiques no seran motiu de suspensió de les curses. En cas extrem el jutge-àrbitre decidirà.

4) La comissió organitzadora es reserva el dret de canviar els circuits si ho cregués convenient, considerant-ho juntament amb el jutge-àrbitre.

5) La comissió organitzadora declina totes les responsabilitats per danys morals o físics que puguin tenir els participants durant les curses o com a conseqüència d’aquestes.

6) El sol fet d’inscriure’s implica la total acceptació d’aquest reglament.

7) Atès que el dret a la pròpia imatge està reconegut a l’article 18.1 de la Constitució i regulat per la Llei orgànica 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, queda consentida per els pares, mares o tutors legals dels participants menors d’edat l’opció de poder publicar fotografies on apareguin els seus fills/es i on aquests siguin clarament identificables a l’haver participat en el cros del J. Baltà i Elias.

– Crònica final: Quin Cros, quina festa!
– Imatges (fotògraf Enric Vernet): Flickr

I la resta de notícies relacionades que hem anat publicant sobre la XXVIII edició del Cros Baltà i Elias les podeu trobar en aquest enllaç